İçinde < cloud > bilgisi geçen 24 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
123
 
Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Kullanıcılara Özel Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada kullanıcı adına özel alanlar oluşturarak kullanıcının dosyaları gönderip almalarını sağlayacağız. Bu makalede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:11 Etiket: iis ftp server cloud 

Bulut Bilişim Sistemleri
Bulut bilişim, büyük kapasitedeki verilerin internette saklanmasına ve internet üzerinden erişimine imkân veren sistemlerdir. Bulut bilişim sistemleri Endüstri 4.0 yapısı içinde yer almakta ve büyük verinin uygulanabilmesini sağlamaktadır. Bulut teknolojisinin, şirketler ve üniversiteler gibi kuruluşlar tarafından kurulumu yapılarak paylaşım yapılır.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 5 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 12:11:47 Etiket: btt bulut cloud 

SqLite Programında Uyeler Tablosuyla İlgili Tüm İşlemleri Gerçekleştiren c# Web Uygulaması
Bir veri tabanında tablolar ile ilgili hangi işlemler yer almaktadır. Tablolara kayıt girişi nasıl yapılır. Tabloda kayıt silme nasıl gerçekleştirilir. Tabloda kayıtlar nasıl güncellenir. Bir tabloda tüm kayıtlar nasıl listelenir. Belirtilen kriterlere göre tabloda kayıt araması nasıl gerçekleştirilir. Bir tabloda Sql deyimleri nasıl kullanılır. İşte tüm bu soruların cevabını bu uygulamada bulacaksınız.
Kategorisi: c# Web 11 defa okundu
Tarih: 12.05.2022 09:05:39 Etiket: web tasarım ve programlama oyun c# kodlama sınav test tyt ayt 

Bootstrap 3 Dialog Penceresi Uygulamasında jQuery Kodlarıyla Butona Olay Yazma
BootStrap 3, 4, 5 verisyonlarıyla piyasada bulunmaktadır. Açık kaynak kodlu bir kütüphanedir. Kütüphalerinin her birinin birbirlerine göre farkı vardır. Temelde web sayfalarını css gibi görsel özelliklerini zenginleştirmektedir. Bu uygulamamızda 3 versiyonunda yer alan Dialog penceresininin kullanımını ve içinde tanımlı butona kod yazma işlemini göreceğiz.
Kategorisi: Jquery 4 defa okundu
Tarih: 18.04.2022 13:04:41 Etiket: youtube youtube sitesinden video nasıl indirilir download indir video ses mp3 tetris oyun web jquery 

Girilen 10 Sayıdan Üçe Bölünen En Küçük Sayıyı Bulan Programı BootStraple Tasarlayıp Jquery Dilinde Kodlayınız
Web sayfalarında tekrar eden işlemlerin kontrolü değişik yöntemlerle gerçekleştirilir. Bunların içerisinde en yaygın olarak kullanılan yöntem sayaç yöntemidir. Tekrar eden işlemin sayısını kontrol etmek için global bir değişken kullanılır. Bu uygulamada 10 sayının girişi yapılacaktır.
Kategorisi: Jquery 8 defa okundu
Tarih: 19.01.2022 12:01:23 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler 

Tetris Oyununu Javascript Dilini Kullanarak Web Sayfasında Kodlama1
Oyunlar web sayfalarının vaz geçilmezi haline geldi. Tetris, Kolon, Yılan ve Boru oyunları gibi çalışma prensipleri birbirine benzeyen oyunları web ortamında yapmak gayet kolaydır. Bu oyunları yapmak için elimizde herhangi bir web editörünün olması gerekir. Ben en popüler olan Microsoft Visual Studio 2019 programını kullanıyorum. Şimdi Tetris oyununu yapmaya başlayalım. Uygulamayı aşama aşama anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Javascript 9 defa okundu
Tarih: 30.04.2022 12:04:44 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler Tetris Köstebek Yılan Boru 

BootStrap Tema ve JQuery Dilini Kullanarak Web Sayfasında Köstebek Oyunu Yapma
Oyunlar web sayfalarının vaz geçilmezi haline geldi. Tetris, Kolon, Yılan ve Boru oyunları gibi çalışma prensipleri birbirine benzeyen oyunları web ortamında yapmak gayet kolaydır. Bu oyunları yapmak için elimizde herhangi bir web editörünün olması gerekir. Ben en popüler olan Microsoft Visual Studio 2019 programını kullanıyorum. Şimdi Tetris oyununu yapmaya başlayalım. Uygulamayı aşama aşama anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Jquery 3 defa okundu
Tarih: 19.11.2021 10:11:58 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler Tetris Köstebek Yılan Boru 

123