İçinde < admin panel > bilgisi geçen 11 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Core Mvc Projesinde Otomobil Satışı Yapan Web Projesini Tasarlama1
Web projeleri admin ve kullanıcı paneli olarak en az iki yapıdan oluşur. Yönetici admin paneli aracılığıyla bilgileri düzenler. Kullanıcı düzenlenen bu bilgileri kendi ekranında görür. Bu uygulamamızda tasarım kısmıyla birlikte otomobil satış ilanı bilgilerini sqlite veri tabanı admin panel tarafında işlemeye çalışacağız. Vakit kaybetmeden projeyi yapmaya başlayalım.
Kategorisi: c# Web 11 defa okundu
Tarih: 27.03.2024 10:03:37 Etiket: core mvc sqlite design bootstrap jquery 

Core Mvc Uygulamasında Sanal Data Kullanarak Personel Bilgilerini İşleyen Web Projesi Oluşturma5
Personel bilgilerine ait core mvc uygulamasında bayağı bir yol aldık. Şimdi sanal veri tabanına kayıt ekleme işlemini gerçekleştirelim. Admin paneli ana sayfasında Personel Ekle linkine tıklandığında bu işlemleri gerçekleştireceğiz. Bu arada kayıt ekleme işlemini gerçekleştirirken personele ait seçilen resmi sunucuya aktaracağız.
Kategorisi: c# Web 3 defa okundu
Tarih: 15.03.2024 12:03:13 Etiket: core mvc virtual data save file upload 

Core Mvc Uygulamasında Sanal Data Kullanarak Personel Bilgilerini İşleyen Web Projesi Oluşturma2
Personel bilgilerine ait sanal veritabanı bilgilerini web sayfasında görüntülemiştik. Burada dikkat ettiyseniz herhangi bir tasarım ve menü yapısı kullanmadık. Halbuki personel işlemlerini gerçekleştirmek için bir menü yapısına ve tasarımla farklı sayfaların gösterilmesine ihtiyaç vardır. Şimdi bu işlemleri gerçekleştirelim. Öncelikler şu sorulara cevap bulmaya çalışalım.
Kategorisi: c# Web 5 defa okundu
Tarih: 15.03.2024 12:03:42 Etiket: core mvc template layout 

Core Mvc Uygulamasında Sanal Data Kullanarak Personel Bilgilerini İşleyen Web Projesi Oluşturma1
Web projeleri admin ve kullanıcı paneli olarak en az iki yapıdan oluşur. Yönetici admin paneli aracılığıyla bilgileri düzenler. Kullanıcı düzenlenen bu bilgileri kendi ekranında görür. Bu uygulamamızda tasarım kısmıyla birlikte sanal veri yani geçici veri kullanarak personel bilgilerini admin panel tarafında işlemeye çalışacağız. Vakit kaybetmeden projeyi yapmaya başlayalım.
Kategorisi: c# Web 13 defa okundu
Tarih: 27.03.2024 10:03:18 Etiket: core mvc admin panel personel sanal data 

Uyeler Tablosunu Kullanarak Kullanıcı Adı ve Şifre İşlemlerini Gerçekleştiren Python Uygulaması
Python programlama diliyle SqlServer veri tabanına bağlanma ve gerekli veri tabanı işlemlerini gerçekleştrime çok kolaydır. Bu uygulamamızda uyeler tablosunu kullanarak kullanıcı adı ve şifre işlemlerini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Python 3 defa okundu
Tarih: 24.02.2023 15:02:39 Etiket: python sql server 

WordPress'de All-In-One SEO Ayarları
Sitenize ait temel ayarlamaların yapılması için kullanılan en önemli SEO eklentisidir. Bütün arama motorları web sayfalarında burada yapılan temel ayarlamaları görerek işlem yaparlar. Öncelikle bu eklentiyi kurmak için Admin panelinden Eklentiler / Yeni Ekle sekmesini kullanabilirsiniz. Eklentiyi kurduktan sonra Ayarlar bölümünün altında yer alan All in SEO Pack menüsünden, eklentinin gerekli ayarlarını yapabilirsiniz.
Kategorisi: WordPress 2 defa okundu
Tarih: 21.01.2019 01:01:27 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php 

WordPress ve SEO
WordPress sayfalarının en önemli avantajlarından biri arama motoru dostu olmalarıdır. Böylece siteniz belirlediğiniz kriterlerde hep üst sırada listelenecektir. Günümüzde buna SEO denmektedir. Sözlük anlamı ‘Arama Motoru Optimizasyonu’ halk dilinde site için yapılan optimizasyon çalışmasıyla Web sitesinin arama motorlarında (Özellikle Google.com.tr) yükselmesidir. Yükselen siteler trafik yapar, trafik yapan sitelerde ziyaretçi ile buluşur ve kazandırır. Seo açılımı ise Search Engine Optimization’dır.
Kategorisi: WordPress 0 defa okundu
Tarih: 21.01.2019 01:01:43 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php 

WordPress'de Yabancı Bir Tema Nasıl Türkçeleştirilir
WordPress temalarında en favori temalar çoğunluk olarak yabancı temalardır. Görsellik ve sistem açısından gayet başarılı yazılmışlardır. Eğer indirip yüklediğiniz tema yabancı bir firma veya webmaster tarafından oluşturulmuşsa, bunu Türkçeleştirmek hiçte zor değildir.
Kategorisi: WordPress 1 defa okundu
Tarih: 21.01.2019 01:01:58 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php 

12