İçinde < select list > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Core Mvc Projesinde SqlServer Kullanarak Üye Takibi Yapan Web Projesini Tasarlama5
Bir önceki dersimizde veri tabanına kayıt girişi işlemini gerçekleştirmiştik. Ancak bilgiler ekranda listelenmemişti. Bu dersimizde Index dosyası yardımıyla bilgileri listeleyeceğiz. Bu dosyada listeleme işlemini gerçekleştirmek için Index action metodunda tablodaki kayıtların alınması gerekir. Controller dosyasındaki Index metodunu düzenleyelim.
Kategorisi: c# Web 3 defa okundu
Tarih: 22.03.2024 12:03:59 Etiket: core mvc sqlserver select list controller 

Liste Kutusunda Listelenen Rüzgarların Yönüne Göre Animasyonu Gerçekleştiren jQuery Uygulaması
Şu sıralar ülkemizin birçok yerinde rüzgarlar hayatı zorlaştırmaktadır. Ben de öğrenciler hem üniversite sınavına hazırlansınlar hem de coğrafya dersleri için güzel bir uygulama olsun diye rüzgarların esme yönüne göre gerçekleşen bir animasyon uygulaması yapmak istedim.
Kategorisi: Jquery 3 defa okundu
Tarih: 3.04.2022 13:04:39 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler Tetris Köstebek Yılan Boru 

Liste Kutusunda Seçilen Ayın Hangi Mevsime Denk Geldiğini Bulan Animasyonu jQuery Diliyle Kodlayınız
Web sayfalarının olmazsa olmazı olan animasyonlar jquery kütüphanesiyle çok kolay yapılmaktadır. Jquery animasyonlar için animate() metodunu programcıların hizmetine sunmuştur. Bu uygulamamızda öncelikle tüm ayları bir listbox içinde listeleyeceğiz. Bu liste içinde seçilen ayın hangi mevsime ait olduğunu bulacağız. Daha sonra o mevsime ait resmi sol taraftan itibaren div içinde görüntüleyeceğiz.
Kategorisi: Jquery 6 defa okundu
Tarih: 31.03.2022 09:03:47 Etiket: What Are the Functions That Work When the Terminal Based Web Page Is First Loaded web page animation animate jquery animation sample javascript window