İçinde < bilişim teknolojilerinin temelleri > bilgisi geçen 64 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345678
 
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi İkinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim teknolojilerinin temelleri dersi sınav soruları nelerdir. Bilişim teknolojilerinin temelleri dersine ait açık uçlu sınav sorularını nereden bulabilirim. Bilişim teknolojilerinin temelleri dersine ait ikinci dönem ikinci yazılı sınav soruları hangileridir.
Kategorisi: Windows 10 34 defa okundu
Tarih: 23.04.2024 09:04:14 Etiket: bilişim teknolojilerinin temelleri hardware windows 10 

Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi İkinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim teknolojilerinin temelleri dersi soruları nelerdir. Bilişim teknolojilerinin temelleri dersi açık uçlu sorular nelerdir.
Kategorisi: Donanım 7 defa okundu
Tarih: 26.02.2024 13:02:18 Etiket: yazıcı monitör projeksiyon klavye fare 

Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Birinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Çalışma Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Soruları Nelerdir. Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Açık Uçlu Çalışma Soruları Nelerdir.
Kategorisi: Donanım 3 defa okundu
Tarih: 18.12.2023 16:12:20 Etiket: bilişim teknolojilerinin temelleri anakart iç donanım birimleri 

Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Birinci Dönem Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 11 defa okundu
Tarih: 24.10.2023 11:10:30 Etiket: btt birinci sınav soruları 

Ekran Kartı Montajı
Ekran kar grafiksel işlemlerde bilgisayar performansını belirleyen unsurlardan biridir. Bu kadar işlem yapıp bileşenin ısınmaması düşünülemez. Bazı ekran kartlarında haricî güç girişi bile bulunmaktadır. İyi bir ekran kartının bulunduğu bilgisayar kasasının da çok iyi fan sistemine ihtiyacı vardır.
Kategorisi: Donanım 0 defa okundu
Tarih: 7.05.2019 16:05:08 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama 

Ekran Kartı Seçimi
Ekran kartı seçerken bilgisayarınızı ne amaçla kullanacağınıza karar vermiş olmanız gerekir. Ofis ortamında kullanılacak bir bilgisayarın sahip olacağı ekran kartı ya da basit işlerde kullanılacak bir bilgisayarda kullanılacak bir ekran kartı çok yüksek bir performans sunmak zorunda değildir; bu tip ihtiyaçlar için ortalama bir model yeterli olacaktır.
Kategorisi: Donanım 1 defa okundu
Tarih: 7.05.2019 16:05:46 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama 

Ekran Kartı Çeşitleri
Fiziksel yapısına göre ekran kartları onboard (tümleşik) ve haricî (genişleme yuvalarına takılan) ekran kartları olmak üzere ikiye ayrılır. Günümüzde çeşitli üreticiler tarafından her türlü kullanıma uygun olarak ekran kartları üretilmektedir.
Kategorisi: Donanım 0 defa okundu
Tarih: 7.05.2019 16:05:25 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama 

Ekran Kartının Yapısı ve Çalışması
Görüntünün oluşturulmasında ve monitöre aktarılmasında etkin rol alan temel bileşenler şunlardır: VGA BIOS: Ekran kartının çalışmasını sağlayan komutları içermektedir. Yani ekran kartının ne zaman ne iş yapacağını bu bileşen belirlemektedir. Grafik İşlemci (GPU): Ekran kartının beyni gibidir. Görüntü hesaplamalarını ve görüntü işlemlerini mikroişlemciye (CPU) yansıtmadan ekran kartında gerçekleştiren bir yongadır.
Kategorisi: Donanım 0 defa okundu
Tarih: 7.05.2019 16:05:52 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama 

12345678