Android

AnyDesk Programıyla Cep Telefonu Görüntüsünü Bilgisayara Aktarma

Android Studio programıyla yapılan uygulamaların görüntüsünün elde edilebilmesi için ya sanal bir emülatöre ya da canlı bir telefona ihtiyaç vardır. Bazı uygulamaların denenebilmesi için canlı telefonun olması gerekir. Telefonu titretme, sallama, numarayı arama, mesaj atma gibi işlemlerin yapılabilmesi için canlı bir telefona ihtiyaç vardır. Telefonunuzu emülatör olarak kullanmak istiyorsanız bu işlemi kablolu ya da kaplosuz yapabilirsiniz. Her defasında yanınızda kablonun taşınması, telefonun kablonun uzunluğu kadar yerde bulunması gibi sıkıntılar yüzünden Andorid Studio ile telefon arasındaki eşleştirme işleminin kablosuz yapılmasında fayda vardır.

TeamViewer benzeri bir uzaktan kontrol uygulaması olan AnyDesk ile bilgisayarınıza telefon veya tabletinizden bağlanabilir, bilgisayar üzerinde uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Ofis çalışanları veya seyahat eden kişiler için ideal bir uygulama olan AnyDesk, hızlı bağlantı ve güvenli tasarımıyla her ay milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

AnyDesk, çoklu platform desteği sayesinde çeşitli platform ve işletim sistemlerinde de sorunsuz şekilde çalışabiliyor. Uygulamanın desteklendiği platformlar arasında Windows, Linux, Free BS, macOS, iOS ve Android yer alıyor. Bilgisayarınızın ve cihazınızın aynı kablosuz ağa bağlı olmasına gerek olmadan cihazlar arasında bağlantı kurabilirsiniz. Bu özelliğiyle diğer programlardan ayrılır.

Bireysel kullanım için ücretsiz bir yazılım olan AnyDesk'i buradaki bağlantı üzerinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Benzer şekilde kontrol etmek istediğiniz cihazda da uygulamanın indirilmiş olması gerekiyor. Eğer kontrol edeceğiniz/sağlayacağınız cihaz bir bilgisayarsa yine aynı link üzerinden programı indirin; eğer kontrol edeceğiniz/sağlayacağınız cihaz bir telefonsa ilgili uygulama marketinden AnyDesk yazarak mobil uygulamayı indirin.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra AnyDesk'i bilgisayarınızda açın. Bunun için indirilen AnyDesk dosyasına çift tıklayın ve uygulama hemen başlayacaktır.

Uygulama açıldıktan sonra sol üst köşede gördüğünüz sayılar sizin AnyDesk adresinizdir. Kişiler, cihazınıza erişmek için bu numarayı kullanabilir. Aynı şekilde bağlanmak istediğiniz cihaz için de bu numaraya sahip olmanız gerekir.

Bağlanmak istediğiniz cihazın numarasını aldıktan sonra sağdaki arama çubuğuna ilgili cihazın kimliğini yazın. Eğer evdeyseniz ancak oturum açmak istediğiniz bilgisayarın başında oturum talebini kabul edecek kimse yoksa Ayarlar menüsünden (sağ üst köşede) gözetimsiz erişim için bir parola ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktif edebilirsiniz.

İlgili Makaleler
Rastgele Üretilen Sayıyı WorkManager Sınıfında Bildirimle Gösteren Android Java Uygulaması
QR Code/Kare Kod Okuyan Android Java Uygulaması
Belirtilen Aktiviteyi Bildirim Yardımıyla Açan Android Java Uygulaması
Gmail Hesabi Açmak, Gmail Kaydol, Yeni Bir Gmail Hesabı Oluşturma
Windows İşletim Sistemi İçin Android Studio Programının Kurulumu
Android Studio İçin Meb Sertifika Yükleme
Android Studio Programında Cleartext HTTP Traffic Not Permitted Hatasını Düzeltme
Ksoap Modülünü Kullanarak Web Service Metoduna Bağlanarak Üçgenin Alanını Bulan Android Java Uygulaması
Bluetooth Kontrolünü Yapan Android Java Uygulaması
Beni Hatırla Seçeneğiyle Birlikte Kullanıcı Adı ve Şifre İşlemlerini Gerçekleştiren Android Java Uygulaması
Üç Basamaklı Bir Sayının Yediye Bölünüp Bölünmediğini Kontrol Eden Android Java Uygulaması
Euro 2024 Avrupa Şampiyonasında Ülkemizin Yer Aldığı Grubu TableLayout Kullanarak Gösteren Android Studio Uygulaması
Mevsimlere Ait Ayları ViewBinding Yöntemini Kullanarak Android Java Kodlarıyla Tasarlama
Personele Ait Yaş Bilgisini Kapsülleyerek Tanımlayan Android Java Uygulaması
Android Studio Uygulamalarında Intent Kullanımı
Android Studio Programında Nesnelere Ait Gravity, Layout Gravity ve Layout Weight Özellikleri
Kitap Bilgilerini Sqlite Veri Tabanında Oluşturduktan Sonra Ekleme, Listeleme, Silme, Güncelleme İşlemlerini Yapan Android Java Uygulaması
ListView Nesnesinde Seçili Elemanı Animasyonla Silen Android Java Uygulaması
Kredi Kartı Taksitlendirme İşlemini Yapan Android Java Uygulaması
Cep Telefonunda Harici Depolama Ünitesine Metin Dosyası Yazdıran Android Java Uygulaması

Yorum Ekle
   
Kötü
İyi