İçinde < Milli Eğitim Bakanlığı > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Kare Şeklinde Bir Aynada İki Spot Lambanın Arasındaki Mesafeyi Bulan LGS Sorusunun c# Console Uygulaması
Son yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı LGS sınavlarında günlük hayattan keitler sunarak sorular hazırlamaktadır. Hazırlanan sorular hem kodlama hem de grafik işlemleri için gayet güzel örnekler sunmaktadır. Bu uygulamamızda aşağıda verilen sorunun cevabını bulmaya çalışacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 24.02.2022 12:02:03 Etiket: lgs matematik kodlama c# geometri console unity grafik canvas 

Koordinat Düzlemiyle İlgili LGS Sınavında Çıkan Sorunun Çözümünün c# Console Uygulaması
LGS iyi bir lisede öğrenim hayatına devam etmek için Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı bir sınavdır. TYT, AYT sınavlarında olduğu gibi birçok matematik sorusu için bilgisayar programlama mantığı kullanılmaktadır. Aşağıda koordinat düzlemiyle ilgili verilen sorunun çözümünü Console ekranında yapmaya çalışalım.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 15.04.2021 17:04:18 Etiket: lgs tyt ayt matematik c# kodlama robotik kodlama 

AliBaba Etkileşimli Tahta Güvenlik Programı
Bu program Fatih Projesi kapsamında tüm okullara gönderilen etkileşimli tahtaların Flash Bellek yardımı ile açılmasını sağlamaktadır. Program Karabağlar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim öğretmenleri tarafından tasarlanmıştır. Kurulum işlemleri yönetici makine ve terminal makineler olmak üzere iki setup dosyası ile yapılmaktadır. Kurulum işlemine ait işlemleri yapalım.
Kategorisi: Masaüstü Uygulamaları 8 defa okundu
Tarih: 20.06.2020 14:06:54 Etiket: Alibaba Etkileşimli Tahta Güvenlik Programı Fatih Eğitim Projesi Flash Bellek UsbKey UsbStor Güvenlik Eba Milli Eğitim Bakanlığı 

Java Yüklenemiyor Hatasını Düzeltme
Java, neredeyse tüm elektronik aletlerde yüklü bulunan bir programdır. Özellikle internet ortamında oyun oynamak için vazgeçilmez bir programdır. Mebbis, e-okul, DYS, KBS gibi Milli Eğitim Bakanlığına ait sitelerden rapor alınması için gerekli olan programlardan biridir. Ayrıca birçok programın çalışması için uygun ortamın sağlanmasını da sağlar.
Kategorisi: İnternet 0 defa okundu
Tarih: 20.05.2019 15:05:55 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Bilişim Teknolojilerini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme
Bu bölümde hem öğretmenlere hem de öğrencilere Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve İnternet üzerinden istedikleri e-içeriklere nasıl ulaşacaklarına yönelik bilgiler, etkinliklere dayalı olarak sunulmuştur. Bölüm bu yönüyle; e-içerikleri arama ve bulma noktasında kullanıcılardaki bilgi eksikliğini gidermeyi amaçlamaktadır.
Kategorisi: Proje Tanıtımı 0 defa okundu
Tarih: 9.05.2019 12:05:10 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word Excel VBA Makro CommandButton Word dersleri Excel dersleri Paket programlar