İçinde < canvas > bilgisi geçen 29 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
1234
 
Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Dersi İkinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilgisayarlı tasarım uygulamaları dersi sınav soruları nelerdir. Bilgisayarlı tasarım uygulamaları dersi açık uçlu sınav sorularını nereden bulabilirim. Bilgisayarlı tasarım uygulamaları dersi açık uçlu sınav soru ve cevapları nelerdir.
Kategorisi: Unity 38 defa okundu
Tarih: 23.04.2024 16:04:45 Etiket: btu unity animasyon 

Android Studio Programında Drawable Image Dosyasını Bitmap Yapma
BitMap resimler üzerinde farklı değişiklikler yapılması için kullanılan resim formatıdır. Bu uygulamada drawable içinde yer alan bir image dosyasını bitmap hale getirip kullanacağız.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 1.04.2023 13:04:43 Etiket: android bitmap 

jQuery Kodlarıyla Fareyi Takip Eden Kalem Uygulaması
Web sayfalarında en fazla kullanılan elemanlardan biri de faredir. Fare istenilen nesneye daha çabuk ulaşılmasını sağlar. Özellikle canvas ekranında çizim yapyorsanız görsellik açısından fare ile birlikte küçük bir resmin olması gayet güzel olacaktır. İşte uygulamaya ait kodlar.
Kategorisi: Jquery 7 defa okundu
Tarih: 17.04.2022 14:04:21 Etiket: youtube youtube sitesinden video nasıl indirilir download indir video ses mp3 tetris oyun web jquery 

Tıklanan Resmi Orijinal Boyutunda Canvas Ekranına Yükleme
Canvas, web sayfalarının 2 boyutlu bir şekilde düzenlenmesini sağlar. Görsel bir ortam sunduğu için resimler üzerinde birçok işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlar. 2 boyutlu oyunların ve eğitim portalı oluşturulması için kullanlır. Bu uygulamamaızda küçültülmüş olan resme tıkladığımızda resmin orjinal haliyle canvas ekranına yüklenmesini sağlayacağız.
Kategorisi: Javascript 5 defa okundu
Tarih: 16.04.2022 12:04:45 Etiket: youtube youtube sitesinden video nasıl indirilir download indir video ses mp3 tetris oyun web jquery 

Pdf Belgelerini Online Düzenleme
Pdf belgeleri üzerinde değişiklik yapılmadığı için çok fazla kullanılmaktadır. Ancak bu dosyayı diğer dosya türlerine dönüştürerek gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu da zaman kaybettirecektir. Bu tip sorunları çözmek için web2 araçları size yardımcı olacaktır. Pdf belgesine resim, metin, çizim, şekil ekleyebilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 2 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:04 Etiket: pdf add image word spahe canvas online ilovepdf 

Unity Programında Loading Tasarımını Yapma
Oyunlarda sunucuya bağlanma, sahnenin yüklenmesi, bir sahneden diğer sahneye geçilmesi işlemlerinde bilgisayar ve internetin hıızla göre yükleme işlemi zaman alabilir. Kullanıcının programı kapatmasını önlemek için işlemlerin yapıldığını göstermek amacıyla yükleme işleminin yapıldığını göstermek amacıyla sayfalar tasarlanır. Biz burada Login ve Register işlemlerini yaparken Loading yapısını kullanacağız.
Kategorisi: Unity 1 defa okundu
Tarih: 7.05.2021 14:05:30 Etiket: unity oyun c# animasyon loading image text script 

Unity Programında Oyunlar İçin Login(Giriş) Sistemine Ait Tasarım İşlemleri
Bu yazı dizimizde unity programında kodlayacağınız tüm oyunlar için kullanabileceğiniz bir login sistemini anlatmak istiyorum. Burada login sistemine ait tasarım kısmını anlayacağız. Tasarım kısmına ait resimlerin, nesnelerin ve sahnelerin hazırlanmasını yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Unity 10 defa okundu
Tarih: 9.05.2021 11:05:56 Etiket: unity login c# 3d sqlserver connect image sprites username password 

Unity Programında Button Yardımıyla Sahneler Arasında Geçiş Yapma İşlemleri
Bu makalede unity programında tanımlı sahneler arasında geçiş yapmak için Button nesnesinin Click olayına c# kodlarını yazacağız. Kodlar yardımıyla sahneler arasında geçiş yapma işlemini gerçekleştirmek istiyoruz. Öncelikle Unity programında yeni bir proje oluşturalım. Proje oluştuğunda ilk sahne otomatik olarak eklenir. Ben sahnenin ismini Sahne1 olarak değiştiriyorum.
Kategorisi: Unity 32 defa okundu
Tarih: 27.04.2021 10:04:59 Etiket: unity oyun animasyon c# scene change scene in c# button click exit 

1234