İçinde < paragraf > bilgisi geçen 39 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345
 
Sunucu İşletim Sistemi Dersi İkinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu İşletim Sistemi sınav soruları nelerdir. Sunucu İşletim Sistemi açık uçlu yazılı sınav soruları nelerdir. Sunucu işletim sisteme sınav sorularını bereden bulabilirim.
Kategorisi: Windows Server 2022 4 defa okundu
Tarih: 16.02.2024 15:02:59 Etiket: server 2022 active directory iis web server 

Web Sayfalarında Kullanılan Yerleşim Elemanları
HTML etiketlerinin etiket türüne bağlı olarak varsayılan iki tip görüntüleme değeri vardır. Bunlar, blok düzeyinde etiketler ve satır içi etiketlerdir.
Kategorisi: Html 1 defa okundu
Tarih: 19.10.2022 14:10:23 Etiket: html div span head blok tabanlı satır tabanlı 

Bir Word Belgesinde Rastgele Paragraf Oluşturma İşlemi
Deneme amaçlı web sayfaları oluştururken rastgele üretilmiş belgelere ihtiyaç duyulur. Genellikle Lorem Ipsum sitesinden yardım alınmaktadır. Ben size elimizin altında yer alan bir kaynaktan bahsedeceğim. Neredeyse tüm bilgisayarlarda Word programı kuruludur. Bu program yardımıyla rastgele paragraflar oluşturabilirsiniz. Yeni bir word belgesi açınız. Sayfanın başına aşağıdaki kodu yazınız. İşte bu kadar.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 17 defa okundu
Tarih: 12.04.2022 11:04:18 Etiket: word excel web2 lorem ipsum paragraf 

Web Sayfasında Bir Elementin Gizli Olup Olmadığını jQuery Diliyle Kontrol Etme
Web sayfasında bir elementin gizli olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için jquery dilinde is() metodunu kullanabilirsiniz. Aşağıda küçük bir uygulama gerçekleştirilmiştir.
Kategorisi: Jquery 4 defa okundu
Tarih: 9.04.2022 14:04:38 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler 

Python Dilinde Komut Değerini Birden Fazla Satırda Gösterme
Birden fazla satırlı bir ifadeyi değişkene aktarmak için “”” karakterleri kullanılır. Böylece bir paragrafı tek bir değişkene aktarabilirsiniz. Aşağıdaki uygulamanın sonucu ne olmalıdır.
Kategorisi: Python 0 defa okundu
Tarih: 20.09.2020 08:09:07 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

TrendYol 2023 - 2024 Süper Lig Fikstür Kura Çekimini Yapan Word Programı Uygulaması-2
Mini süper ligimize ait tüm işlemleri elle girip görüntüleme işlemini gerçekleştirmiştik. Yapılan tüm işlemleri o uygulamada sırasıyla anlatmıştık. Şimdi bu uygulamayı dinamik hale getireceğiz. Yapılan her düzenlemeden sonra verdiğimiz kodların yeni halini oluşturacağız.
Kategorisi: Microsoft Word 7 defa okundu
Tarih: 12.08.2023 09:08:15 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

TrendYol 2023 - 2024 Süper Lig Fikstür Kura Çekimini Yapan Word Uygulaması-3
Bu uygulamamızda süper lig takımlarından 4 tanesinin kendi aralarında oynayacakları mini bir lig oluşturacağız. İleride ise, bu uygulama baz alınarak, tüm lig için uygulamayı yapmaya çalışacağız. En basit anlamda böyle bir lig oluşturmak için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.
Kategorisi: Microsoft Word 1 defa okundu
Tarih: 12.08.2023 09:08:41 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

12345