İçinde < merge > bilgisi geçen 6 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Klavyeden Girilen İki Sayıyı Toplayan Programı Visual Studio 2022 Programında Web Sayfası Olarak Kodlayınız
Bilgisayar ortamında program yazmadan önce programlamaya hazırlık yapmalısınız. Öncelikle yanınızda defter, kalem ve bolca sabır olmalıdır. İki sayının toplamı için problemin analizini, algoritmayı, akış diyagramını hazırlamalısınız.
Kategorisi: c# Web 8 defa okundu
Tarih: 17.03.2024 14:03:59 Etiket: core mvc klasik aspx sayıları toplama 

Pdf Dosyalarını Ayırma-Birleştirme-Boyutunu Küçültme
Pdf dosyalarını internet ortamında neredeyse her yerde kullanabiliriz. Birden fazla pdf dosyasını tek dosya haline getirmek isteyebilirsiniz. Ya da bir pdf dosyasını belirli kriterlere göre parçalara ayırmak isteyebilirsiniz. En önemlisi pdf dosyasının kapladığı alanı yani boyutunu küçültmek isteyebilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirmek için bilgisayarınıza herhangi bir program kurmanıza gerek yoktur. Bu işlemlerini web2 araçlarıyla çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 6 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:17 Etiket: pdf merge splite small ilovepdf cleverpdf 

CISCO Introduction to IoT Chapter 5 Quiz Soru ve Cevapları
Bir yerde veriler saklanıyor ve üzerinde işlemler yapılıyorsa orada mutlaka güvenlik kurallarına ihtiyaç vardır. Güvenlik kuralları uygulanırken şirketin yapısı ve kullanıcıların durumu dikkate alınmalıdır. Bu bölüme ait soru ve cevaplar aşağıdadır.
Kategorisi: Cisco 4 defa okundu
Tarih: 4.06.2021 16:06:10 Etiket: nesnelerin interneti cisco chapter quiz the Internet of Things sensor packet tracer 

TrendYol 2023 - 2024 Süper Lig Fikstür Kura Çekimini Yapan Word Uygulaması-3
Bu uygulamamızda süper lig takımlarından 4 tanesinin kendi aralarında oynayacakları mini bir lig oluşturacağız. İleride ise, bu uygulama baz alınarak, tüm lig için uygulamayı yapmaya çalışacağız. En basit anlamda böyle bir lig oluşturmak için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.
Kategorisi: Microsoft Word 1 defa okundu
Tarih: 12.08.2023 09:08:41 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Asp.Net Uygulamalarında JSON Verilerinde Sorgulama, Birleştirme, Düzenleme İşlemleri
Asp.Net uygulamalarında Json yapısı üzerinde neredeyse tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Veriler üzerinde düzenleme işleminden tutunda, sorgulama, okuma ve yazma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir web sayfası ekleyelim ve Buttonun click olayına aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 20.05.2019 11:05:34 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama TYT AYT Matematik Soruları TYT Sınav Soruları 

Word Programında Çarpım Tablosunu Oluşturan Programı VBA İle Kodlayınız
Word programında kod ile belge üzerinde işlem yapmaya devam ediyoruz. Çarpım tablosunu Word belgesinde oluşturmaya çalışalım. Belge üzerinde kod satırından gelen değerleri görüntülemek için yer işareti oluşturmalıyız. Geliştirici sekmesinde yer alan ActiveX denetim araç çubuğundan belgeye bir adet CommandButton ekleyelim. Name değerini btnCarpimTablosu olarak belirleyelim.
Kategorisi: Microsoft Word 1 defa okundu
Tarih: 6.05.2019 10:05:32 Etiket: Yenilikçi Eğitim Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama Web Programlama Mobil Programlama Camtasia İndir Android Oyun Nasıl Yazılır Tyt Puan Hesaplama Fatih Eğitim Projesi Akıllı Tahtalar Nasıl Çalışır