İçinde < online > bilgisi geçen 24 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
123
 
Siber Güvenlik Sistemleri
Siber güvenlik, ağları ve bilgisayar sistemlerini siber saldırılara karşı korumak için alınması gereken bir dizi önlemleri ifade eder. Dijital saldırılar izinsiz erişilmeyecek konumdaki özel ve hassas bilgilere ulaşmayı, verileri değiştirmeyi ve ortadan kaldırmayı amaçlar.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 12:11:08 Etiket: btt siber güvenlik 

Android Studio Programında Offline WebView Kullanımı
Uygulamalarda Activity içinde online ya da offline olarak web sayfalarını göstermek için WebView nesnesi kullanılır. Bu nesneyle ilgili birçok uygulama örneğiyle karşılaşabilirsiniz.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 24.04.2023 16:04:08 Etiket: webview android offline raw 

Android Studio Programında Online WebView Kullanımı
Uygulamalarda Activity içinde online ya da offline olarak web sayfalarını göstermek için WebView nesnesi kullanılır. Bu nesneyle ilgili birçok uygulama örneğiyle karşılaşabilirsiniz.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 24.04.2023 16:04:35 Etiket: webview android online manifest 

Windows 10 Açık Olan Pencereleri Yan Yana Getirme Sorunu ve Çözümü
Windows 10 işletim sisteminde masaüstünde açık olan pencereleri yan yana getirme özelliği, yeni kurulan programdan ya da programlardan bazılarının bozulmasından dolayı, çalışmayabilir. Bu sorunu çözmenin yolu nedir. Pencereler yan yana getirilemez mi. Hatanın düzeltimesi için bilgisayarı formatlamak mı lazımdır. Sorunun çözümü yokmudur. Tüm bu soruların cevabı aşağıdadır.
Kategorisi: Windows 10 7 defa okundu
Tarih: 30.04.2022 16:04:17 Etiket: windows 10 pencereleri yan yana getirme sorunu putting windows side by side basamakla döşeme başlat çubuğu 

Farklı Dosya Türleri Arasında Dönüşüm Yapma
Belge, ses, video, resim dosyaları web sayfalarında kullanılan elemanlardır. Her döküman türü web sayfalarında kullanılamamaktadır. Dosyaların farklı dosya türlerine dönüştürülmesi gerekir. Bunların herbiri için program kurulmasına gerek yoktur. Web2 araçları bu işlemleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirir. Aşağıdaki web2 araçlarından faydalanabilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 7 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 14:04:26 Etiket: pdf resim video ses convert dönüştürme web2 

Pdf Belgelerini Online Düzenleme
Pdf belgeleri üzerinde değişiklik yapılmadığı için çok fazla kullanılmaktadır. Ancak bu dosyayı diğer dosya türlerine dönüştürerek gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu da zaman kaybettirecektir. Bu tip sorunları çözmek için web2 araçları size yardımcı olacaktır. Pdf belgesine resim, metin, çizim, şekil ekleyebilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 2 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:04 Etiket: pdf add image word spahe canvas online ilovepdf 

Video Açıkken Yeni Sekme Açıldığında ya da Tarayıcı Simge Durumuna Getirildiğinde Javascript Kodlarıyla Videoyu Durdurma İşlemi
Özellikle online eğiitmlerde web sayfasında yayınlanan videonun katılımcılar vasıtasıyla tamamen izlenmesi önemli bir yer tutmaktadır. Bu işlemi gerçekleştirmek için istemci taarfında web sayfasını kontrol etmeniz gerekir. Aşağıdaki kodlar bu işlem için kullanılabilir.
Kategorisi: Javascript 6 defa okundu
Tarih: 5.04.2022 14:04:40 Etiket: video javascript jquery visibilitychange document hidden tab close get play pause 

Devre Simülasyonu Çeşitleri
Devre simülasyonu oluşturabileceğiniz pek çok platform ve uygulama olmakla birlikte bu bölümde en çok kullanılan sümülasyon programlarından Proteus, Tinkercad ve Fritzing ortamlarının tanıtımı yapılacaktır.
Kategorisi: TinkerCAD 22 defa okundu
Tarih: 10.09.2021 09:09:32 Etiket: tinkercad devre simulasyonu kodlama arduino temel elektronik elektriksel terimler voltaj akım kısa devre sensörler Mikrodenetleyici mikroişlemci 

123