İçinde < webview > bilgisi geçen 6 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Splash, WebView, BroadCast Receiver, Style ToolBar, SwipeRefreshLayout Nesnelerini Kullanan Android Java Uygulaması
Çok komplike bir uygulamayla karşınızdayız. Uygulamanın içinde splash, webview, broadcast receiver, style toolbar ve swiperefreshlayout olacaktır.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 28.04.2023 10:04:49 Etiket: splash webview broadcast receiver style toolbar swiperefreshlayout 

Android Studio Programında Offline WebView Kullanımı
Uygulamalarda Activity içinde online ya da offline olarak web sayfalarını göstermek için WebView nesnesi kullanılır. Bu nesneyle ilgili birçok uygulama örneğiyle karşılaşabilirsiniz.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 24.04.2023 16:04:08 Etiket: webview android offline raw 

Android Studio Programında Online WebView Kullanımı
Uygulamalarda Activity içinde online ya da offline olarak web sayfalarını göstermek için WebView nesnesi kullanılır. Bu nesneyle ilgili birçok uygulama örneğiyle karşılaşabilirsiniz.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 24.04.2023 16:04:35 Etiket: webview android online manifest 

App Inventor Uygulamasıyla QR Code Okuma ve Web Sayfasında Çalıştırma
Bir önceki uygulamamızda App Inventor platformunda Qr Code oluşturma işlemini gerçekleştirmiştik. Bu uygulamada ise Qr Code okuma ve içindeki değeri gösterme işlemini gerçekleştireceğiz. Projeye 1 adet Button, bir adet Label, 1 adet BarcodeScanner, 1 adet WebView ekleyelim.
Kategorisi: App Inventor 6 defa okundu
Tarih: 3.11.2022 14:11:40 Etiket: app inventor qr code read barcodescanner 

Unutulan Excel 2010 VBA Şifresini Sıfırlama
Ofis 2007 ve üzeri versiyonlarda Excel programı ile oluşturulan çalışma kitapları xlsx uzantılı olarak kaydediliyor. Daha önceki versiyonlarda ise uzantı xls idi. Yeni ofis dosyaları aslında birbirinden bağımsız çok sayıda XML dosyalarının sıkıştırılması ile oluşturuluyor. Aslında her çalışma sayfası bir XML dosyası olarak ayrı ayrı oluşturuluyor, sonra Excel bunları sıkıştırıp tek dosya gibi gösteriyor.
Kategorisi: Microsoft Excel 2 defa okundu
Tarih: 27.05.2019 09:05:53 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Programlama Dersleri BootStrap jquery Gmail Gmail Kaydol Gmail Hesabı Oluştur Oyun Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama Camtasia İndir Oyun İndir Sql Server Fatih Eğitim Projesi Akıllı Tahta Programı Etkileşimli Tahta Uygulamaları 

Unutulan Excel 2003 Vba Şifrelerini Sıfırlama
Excel programı ile yapılan profesyonel uygulamalarda kodların korunması, üçüncü şahıslar tarafından kullanılmasının engellenmesi, projenin dağıtılmasında kodların silinmesinin ya da değiştirilmesinin önlenmesi en önemli sorunlardan birini oluşturmaktadır. Programcı kodların korunması amacıyla VBA kısmında yazılan makrolar ve modüller için şifre koymaktadır.
Kategorisi: Microsoft Excel 21 defa okundu
Tarih: 27.05.2019 09:05:46 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama