İçinde < andorid > bilgisi geçen 4 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Navigation Drawer Menüsünün Sağ Taraftan Açılmasını Sağlayan Android Java Uygulaması
Navigation Drawer menüsü kullandıysanız menünün sol taraftan açıldığını görmüşsünüzdür. Bu uygulamada menünün sağ taraftan açılmasını sağlayacağız.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 7.05.2023 09:05:17 Etiket: navigation drawer right andorid 

AnyDesk Programıyla Cep Telefonu Görüntüsünü Bilgisayara Aktarma
TeamViewer benzeri bir uzaktan kontrol uygulaması olan AnyDesk ile bilgisayarınıza telefon veya tabletinizden bağlanabilir, bilgisayar üzerinde uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Ofis çalışanları veya seyahat eden kişiler için ideal bir uygulama olan AnyDesk, hızlı bağlantı ve güvenli tasarımıyla her ay milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 14:03:52 Etiket: anydesk remote desktop android windows linux mac 

Android Studio Programıyla Cep Telefonunu Kablosuz Olarak Eşleştirme
Android Studio programıyla yapılan uygulamaların görüntüsünün elde edilebilmesi için ya sanal bir emülatöre ya da canlı bir telefona ihtiyaç vardır. Bazı uygulamaların denenebilmesi için canlı telefonun olması gerekir. Telefonu titretme, sallama, numarayı arama, mesaj atma gibi işlemlerin yapılabilmesi için canlı bir telefona ihtiyaç vardır. Telefonunuzu emülatör olarak kullanmak istiyorsanız bu işlemi kablolu ya da kaplosuz yapabilirsiniz. Her defasında yanınızda kablonun taşınması, telefonun kablonun uzunluğu kadar yerde bulunması gibi sıkıntılar yüzünden Andorid Studio ile telefon arasındaki eşleştirme işleminin kablosuz yapılmasında fayda vardır.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 13:03:08 Etiket: mobil android studio eşleştirme pair device using wifi 

Android Java Uygulamalarında Custom Toast Mesaj Gösterimi
Android uygulamalarında kullanıcıyı bilgilendirmek amacıyla değişik özellikler kullanılabilir. Bunlardan biri de Toast mesajıdır. Bu mesaj gösterimi belli bir saniye aralıkta kullanıcının bilgilendirildiği özelliktir. Toast mesajı gösteriminin değişik kullanım biçimleri vardır. Şimdi bunları görelim.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 14.01.2020 13:01:36 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar