İçinde < Visual Studio > bilgisi geçen 7 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Fireworks Programında Özellikler Paneli
Özellikler paneli seçilen aracın veya nesnenin özelliklerini görüntüleyen paneldir. Özellikler paneli çalışma alanının varsayılan olarak alt kısmında yer alır. Paneller gibi esnek yapılandırma seçeneklerine sahiptir.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 0 defa okundu
Tarih: 30.10.2018 00:10:04 Etiket: Yenilikçi Eğitim Grafik ve Animasyon 

Fireworks Programında Kayan ve Kenetlenmiş Panel Grupları
Görüntü işleme yazılımı, panelleri isteğe göre sağ taraftaki paneller menüsünde veya çalışma alanının istenilen bir yerinde bağımsız olarak kullanabilmenize imkân verir. Paneller esnek bir yapıya sahiptir ve tıklama, sürükle bırak ve panel sekmesinde bulunan seçenekler ile yönetilebilinirler.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 0 defa okundu
Tarih: 23.10.2018 03:10:32 Etiket: Yenilikçi Eğitim Web Programlama Grafik ve Animasyon Fireworks 

Fireworks Programında Yeni Bir Belge Oluşturma
Görüntü işleme yazılımı uygulaması yeni oluşturulan dosyaları daha sonra üzerinde değişiklik yapmak için orijinal dosya kaydetme formatı olan PNG türünde kayıt eder. Görüntü işleme yazılımı uygulaması ile yapılan çalışmaları birçok dosya formatında dışa aktarabilir ve kaydedebilirsiniz.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 0 defa okundu
Tarih: 23.10.2018 04:10:31 Etiket: Yenilikçi Eğitim Uzaktan Eğitim Web Programlama Grafik ve Animasyon Fireworks 

Grafik Tasarımında Kullanılan Görüntü Formatları
Masaüstü yayıncılıkta kullanılan yazılımlar, birbirleri ile dosya alışverişinde bulunarak çalışır. Bir resmi veya vektörel çizimi oluşturduğumuz uygulama programından bağımsız hâle getirip sayfa düzenleme programına ya da vektörel programlara aktarmak için farklı bir formatta kaydetmemiz gerekir.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 0 defa okundu
Tarih: 22.10.2018 07:10:20 Etiket: Yenilikçi Eğitim Protalı Eğitim Portalı Web Programlama Grafik ve Animasyon 

Grafik Tasarımında Temel Kavramlar
Bilgisayar ortamında yayınlanan dokümanların işlevselliğini ve görüntü kalitesini arttırmak için grafik tasarımı kullanılmaktadır. Grafik tasarımı web programlama, masaüstü programlama, mobil programlama, ofis programlama gibi birçok uygulamanın temelini oluşturmaktadır.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 3 defa okundu
Tarih: 25.09.2020 15:09:45 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Programlama Teknikleri Grafik ve Animasyon Fireworks Photoshop Görüntü İşleme Pixel 

Adobe CS6 Kurulumu
Adobe firmasının masaüstü grafik tasarım programlarını bir platform altında kullanıcıların hizmetine sunduğu paketlerden biri olan CS6 ile grafik tasarımından tutun web sayfalarının tasarımı, sesli ve görüntülü video düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Tabii, bunlar yapabileceklerinizin bir kaçı. Şimdi bu paketin bilgisayarınıza kurulumuna geçelim.
Kategorisi: Adobe CS6 0 defa okundu
Tarih: 19.05.2019 09:05:31 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Word Programında Eklenen Resme Gölge Efekti Veren Programı Yapınız
Word programında belgeye resim eklemek için Ekle sekmesinde Çizim komut grubunda yer alan komutlar kullanılır. Eklenilen resimlere grafik ve animasyon programlarında kullanılan efektleri verebilir, resimler üzerinde uygulayabilirsiniz. Hatta resim üzerinde kullanacağınız efektleri komutlar yardımı ile yaparak dinamik ve esnek bir yapı oluşturabilirsiniz.
Kategorisi: Microsoft Word 0 defa okundu
Tarih: 9.05.2019 13:05:59 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar