İçinde < timer > bilgisi geçen 61 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345678
 
Namaz Vaktine Kalan Süreyi Gösteren Android Java Uygulaması
Uygulamalarda farklı yaklaşımlar sunarak sonuç elde etmek içn kullanılan yöntemlerden biri de iki saat arasında kalan farkı bulmaktdır. Biz burada aradaki saat farkını saat, dakika, saniye olarak hesaplayıp zamanlayıcı kullanacağız.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 4.05.2023 14:05:11 Etiket: subtract time android 

CountDownTimer Nesnesiyle Beraber ProgressBar Uygulaması Yapan Android Java Uygulaması
CountDownTimer nesnesi diğer programlama dillerinde kullanılan timer nesnesine benzetebilirsiniz. Bu uygulamada butonlar yardımıyla zamanlayıcıyı progress bar nesnesinde göstereceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 3.05.2023 13:05:52 Etiket: countdowntimer progressbar android 

CountDownTimer Nesnesiyle Geri Sayım Uygulaması Yapan Android Java Uygulaması
Bazı uygulamalarda süre belirtilerek kullanıcıdan işlemler yapması istenebilir. Yürüme mesafesi, yemek yapımı, alarm bunlardan bazılarıdır. Bu uygulamada 10 saniyelik bir alarm yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 3.05.2023 13:05:09 Etiket: countdowntimer android 

Çalışan Projenin Yeni Sürümünü Kontrol Edip Kuran c# Form Uygulaması
Projelerin yayınlanması için setup olarak paketlenip kurulması gerekir. Ancak projelere yeni özellikler eklediğimizde her dafasında projenin kaldırılıp kurulması zaman kaybına yol açar. Halbuki bunu projenin başlangıcında kontrol edebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için projenin yeni versiyonlarının internet ortamında yayınlanması gerekir. Biz burada ücretsiz olarak somee.com sitesinden yararlanacağız. Projeyi oluşturalım. Aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 24.12.2022 14:12:36 Etiket: setup project update project form project 

Web Kamerasıyla QrCode Okuyan c# Form Uygulaması
Neredeyse tüm bilgisayarlarda web kamerası bulunmaktadır. Bu kamera aracılığıyla qr code okuma işlemi yapan bir uygulama yapacağız. Öncelikle projeye AFroge, Zen ve zxing kütüphanelerini dahil edelim. Daha sonra aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 23.12.2022 12:12:58 Etiket: zen zxing aforge webcam barcode qrcode 

Rastgele Oluşturulan Resimleri Tıklayarak Form Sayfasından Kaldıran c# Form Uygulaması
Neredeyse tüm oyunların mantığını oluşturan bir uygulamayla karşınızdayız. Rastgele ve farklı konumlarda üretilen resimleri tıklayarak form sayfasından kaldırma uygulamasını yapacağız. Form sayfasına bir adet Label, bir adet Timer ekleyelim. Form sayfasına aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 16.11.2022 17:11:41 Etiket: c# picture random click 

Visual Studio 2022 Programında Resmi Sol Üstten Başlatıp Ekranı Kaplatan Form Uygulaması
Form sayfalarında animasyonlar oluşturabilirsiniz. Her ne kadar web ya da mobil ortamdaki gibi özgür olmasanızda animasyon yapabilir, programınızı şenlendirebilirsiniz. Bu uygulamamızda resmin sol üstten başlayarak form sayfasını kaplamasını sağlayacağız. Bu işlemi gerçekleştirmek için hem sayaç yöntemini hem de döngüleri kullanacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 17.10.2022 10:10:48 Etiket: visual studio 2022 form anim timer while 

App Inventor İle Basit BlueTooth Haberleşmesi4
Mobil program nasıl yazılır. App inventor ne iş yapar. App inventor ile program nasıl yazılır. Bluetooth nedir. Bluetooth ile haberleşme nasıl olur. Bluetooth ile telefonlar nasıl haberleşir. Bluetooth uygulaması nasıl yazılır. App inventor ile bluetooth uygulaması nasıl kodlanır. Server nedir. Client nedir.
Kategorisi: App Inventor 9 defa okundu
Tarih: 28.05.2022 13:05:01 Etiket: app inventor server client bluetooth arduino led yakma role bluetooth programlama mobil programlama kodlama robotik kodlama bluetooth ile haberleşme 

12345678