İçinde < media player > bilgisi geçen 9 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Video Dosyasını Belirtilen Klasörün İçine Kopyalayıp Çalıştıran c# Form Uygulaması
Video dosyaları projelerin görsel temalarını oluşturur. Bu uygulamamızda seçilen videonun belirtilen klasörün içine kopyalanıp çalıştırılmasını yapacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 8.02.2023 12:02:04 Etiket: media player video play copy 

Formun Büyüklüğüne Göre Media Player Nesnesini Konumlandıran c# Form Uygulaması
Bir form sayfası kullanıcının isteğine göre farklı konumlarda ve büyüklükte ayarlanabilir. Formun büyüklüğü değiştiğinde içindeki nesneler tanımlandığı gibi kalır. Bu uygulamamızda bunu nasıl düzenleriz, onu anlatmaya çalışacağız. Form sayfasına bir adet Media Player nesnesi ekleyelim. Aşağıdaki kodları düzenleyelim.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 7.02.2023 12:02:34 Etiket: form media player maximized minimized resize 

Ses ve Video Dosyasını c# Windows Form Uygulamasında Oynatma
Burada, ses ve video dosyalarının yerel bir veritabanında nasıl saklanacağını ve nasıl geri yükleneceğini ve ardından Windows Media Player'da nasıl oynatılacağını açıklayacağım. Bir COM bileşeni, yani Windows'ta yerleşik medya oynatıcı kullandım. Aşağıdaki noktaları açıklayacağım:
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 5.02.2023 15:02:51 Etiket: windows media player video sound project 

c# Form Sayfalarında İstenen Videoyu Windows Media Player Kullanarak Oynatma
Form sayfalarında kullanılan özelliklerden biri de videoları çalıştırmaktır. Videoları çalıştırmak için kullanılan bir nesne varsayılan olarak ToolBox panelinde yoktur. Ayrıca video oynatmak için kullanılan değişik kütüphaneler mevcuttur. Biz burada Windows Media Player kullanarak videoyu oynatmayı düşünüyoruz.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 27.01.2023 16:01:58 Etiket: c# media player play windows 

Scratch Programında Butonlar Yardımıyla Media Player Oluşturma
Bu uygulamamızda ses dosyalarını oynatabileceğimiz, ileri geri geri sarabileceğimiz sesini kısabileceğimiz bir media player yapmaya çalışacağız. Öncelikle MediaPlayer isminde bir proje oluşturalım. Öncelike sahnemize bir dekor ekleyelim. Ben Concert dekorunu seçiyorum. Ses dosyalarını tüm kuklalar kullanabilsin diye sahneye ekleyelim. Sahne seçiliyken Sesler sekmesine gelelim. Döngüler grubundan rastgele 4 tane ses dosyası ekleyelim.
Kategorisi: Scratch 28 defa okundu
Tarih: 24.05.2021 09:05:40 Etiket: dscratch oyun hareket kukla dekor sahne kodlama fare mouse paddle 

VLC Media Player Programı
Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı. İçerisinde birçok gelişmiş özellik bulunan, altyazı desteğini oldukça anlaşılabilir ve kolay bir şekilde veren, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, birçok codec paketi ile tam uyumlu çalışabilen bir medya oynatıcısı karşınızda.
Kategorisi: Yazılım 2 defa okundu
Tarih: 1.05.2019 18:05:11 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

Windows Medya Player Programı
Neredeyse tüm Windows işletim sistemlerinde kurulu olarak gelen bu program, bilgisayarda gerek müzik dinlemek gerekse video seyretmek için kullanılmaktadır. Birçok müzik ve video formatını desteklemektedir. Kullanımı kolay, video ve müzik dosyaları üzerinde birçok işlemi gerçekleştirmek mümkündür.
Kategorisi: Windows 7 3 defa okundu
Tarih: 29.04.2019 15:04:09 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

Faydalı Programlar
Bilgisayarların işlevsel ve bir amaca yönelik hiztem edebilmesi için içerisinde gerekli olan programların kurulu olması gerekir. Öncelikle bilgisayarların çalışabilmesi için işletim sistemi gereklidir. Birçok işletim sistemi kullanıcının gereksinimlerini karşılayacak faydalı programları kendi bünyesinde saklamaktadırlar. İşletim sistemi içinde olmayan programları kurmanız gerekmektedir.
Kategorisi: Yazılım 2 defa okundu
Tarih: 29.04.2019 12:04:32 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

12