İçinde < alarm > bilgisi geçen 7 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
CountDownTimer Nesnesiyle Geri Sayım Uygulaması Yapan Android Java Uygulaması
Bazı uygulamalarda süre belirtilerek kullanıcıdan işlemler yapması istenebilir. Yürüme mesafesi, yemek yapımı, alarm bunlardan bazılarıdır. Bu uygulamada 10 saniyelik bir alarm yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 3.05.2023 13:05:09 Etiket: countdowntimer android 

Notification Tanımlayarak Gelişmiş Özelliklerini Gösteren Android Java Uygulaması
Notification hem uygulamadaki yeniliklerin bildirilmesi hem de kullanıcıyla iletişimin kesilmemesi için kullanılan çok önemli bir özelliktir. Bu özelliğe ait gelişmiş tüm seçenekleri burada anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:27 Etiket: notification action sound android 

Girilen Süre Bittiğinde Yeni Sayfayı Açacak BroadCast Servisini Çağıran Android Java Uygulaması
Broadcast Receiver sistemde oluşan değişiklikleri haberdar etmek ya da sistemde değişiklik olduğunda istenilen işlemleri gerçekleştirmek için kullanılan bir servistir. Bu uygulamamızda girilen süre bittiğinde yeni bir sayfa açıp içindeki bilgiyi görüntüledikten sonra tekrar ana sayfaya dönen bir uygulama yapacağız.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 13.04.2023 11:04:55 Etiket: intent broadcast new page android 

Girilen Süre Bittiğinde Telefonu Titreten BroadCast Servisini Çağıran Android Java Uygulaması
Broadcast Receiver sistemde oluşan değişiklikleri haberdar etmek ya da sistemde değişiklik olduğunda istenilen işlemleri gerçekleştirmek için kullanılan bir servistir. Bu uygulamamızda girilen süre bittiğinde telefonu 2 saniye titreten bir uygulama yapacağız.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 13.04.2023 11:04:12 Etiket: vibrate broadcast alarm android 

Namaz Vakitlerini Haber Vermek İçin Alarm Oluşturan Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda en sık kullanılan projelerden biri de değişik amaçlar için hazırlanan alarm sistemi oluşturmaktır. Bu uygulamada namaz vakitlerini haber vermesi amacıyla bir alarm sistemi oluşturmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 7.04.2023 11:04:06 Etiket: namaz vakitleri alarm android 

İş Fikirlerinin Oluşmasına Zemin Hazırlayan Durumlar
Yapılan bir girişimin başarılı olduğunu görerek aynı yerde, aynı tipte, benzer hizmetler veren bir şirket kurmak, Türkiye?de eskiden bu yana çok yaygın bir anlayıştır. Oysa her işletme kendi içinde bir dinamiğe sahiptir. Bir başkasının yaptığının aynısını yaparak bir adım öne geçmek mümkün olmamaktadır. Bunun için yapılan işe ve hizmete mutlaka yenilik getirmeli, bir iş fikri hayata geçirirken yenilikçi tarafı mutlaka ön plana çıkarılmalıdır.
Kategorisi: Girişimcilik 0 defa okundu
Tarih: 25.05.2019 13:05:18 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Bilişim Teknolojileri Çeşitleri
Bilgisayarlar; günümüzde birçok sahada kullanılmakta, insanların ve şirketlerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda her türlü görevi yerine getirmektedir. Kullanım sahaları gün geçtikçe yaygınlaşmakta, ev kullanıcılarından tutun büyük firmaların vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bilgisayarlar, onu kullanan kişilerin sayısı ya da kullanılan bilgisayarların sayısı bakımından ikiye ayrılmaktadır. Bunları kişisel bilgisayarlar ve ağ bilgisayarları olarak isimlendirebiliriz. Şimdi bunların tanımlarını yapalım.
Kategorisi: Yazılım 0 defa okundu
Tarih: 18.03.2019 08:03:28 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama