İçinde < Tablet > bilgisi geçen 33 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345
 
Medya Sorgulama Kodları Kullanarak Farklı Ekran Boyutlarına Göre Stil Veren Web Uygulaması
Medya sorgulama kodları kullanarak farklı ekran boyutlarına göre web sayfasına stil verme işlemlerini değişik amaçlar için gerçekleştirebilirsiniz. Neticede web sayfaları cep telefonu, tablet, masaüstü, taşınır bilgisayarlarda görüntülenmektedir. Bu uygulamada farklı ekran genişliğine göre arka plan rebgini değiştireceğiz.
Kategorisi: Css 3 defa okundu
Tarih: 6.12.2023 09:12:28 Etiket: web programlama media responsive css 

Cimbomun Yer Aldığı 2023 Uefa Şampiyonlar Ligi A Grubundaki Takımları Table Etiketiyle Gösterimi
Bu sene Uefa Şampiyonlar liginde ülkemizi temsil eden 1 takımımız mevcuttur. Ayrıca konferans liginde de 2 takımımız vardır. Öncelikle takımlarımıza başarılar dileyelim. Bu web uygulamasında Galatasaray takımının A grubundaki puan durumunu table etiketiyle oluşturmaya çalışacağız.
Kategorisi: Html 34 defa okundu
Tarih: 15.10.2023 15:10:15 Etiket: html uefa table galatasaray 

Dördüncü Sanayi Devrimi
Sanayi devrimi olarak adlandırılan dördüncü sanayi devrimi, akıllı üretim yöntemlerini planlayarak çevresel etkenleri ve iş zamanlamasını güncelleyen ve akıllı hâle getiren bir süreçtir.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 2 defa okundu
Tarih: 2.10.2023 09:10:55 Etiket: btt dördüncü sanayi devrimi 

DataTable Verisinin JSON Dizisine Dönüştürmenin Yollarını Gösteren c# Asp.Net Uygulaması
JavaScript Nesne Gösterimi (JSON), hafif bir veri değişim biçimidir. İnsanlar için okuması ve yazması, makinelerin ayrıştırması ve oluşturması kolaydır. JSON, tamamen dilden bağımsız olan ancak C, C++, C#, Java, JavaScript, Perl, Python vb. dahil olmak üzere C dil ailesinin programcılarının aşina olduğu kuralları kullanan bir metin biçimidir. Bu özellikler, JSON'u ideal bir veri değişim dili yapar.
Kategorisi: c# Web 3 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:03 Etiket: datatable json convert 

AnyDesk Programıyla Cep Telefonu Görüntüsünü Bilgisayara Aktarma
TeamViewer benzeri bir uzaktan kontrol uygulaması olan AnyDesk ile bilgisayarınıza telefon veya tabletinizden bağlanabilir, bilgisayar üzerinde uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Ofis çalışanları veya seyahat eden kişiler için ideal bir uygulama olan AnyDesk, hızlı bağlantı ve güvenli tasarımıyla her ay milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 14:03:52 Etiket: anydesk remote desktop android windows linux mac 

Nesne Tabanlı Programlama Çalışma Ortamı
Program, herhangi bir elektronik cihaza bir işlem yaptırmak için yazılan komutlar dizisidir. Programlar; bilgisayar, cep telefonu, tablet, elektronik ev eşyaları, araba ve daha birçok yerde kullanılır.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 1.12.2022 12:12:16 Etiket: programlama programlama dilleri nesne tabanlı programlama makine dili 

Euro 2024 Avrupa Şampiyonasında Ülkemizin Yer Aldığı Grubu TableLayout Kullanarak Gösteren Android Studio Uygulaması
Geçenlerde Euro 2024 Avrupa Şampiyonası eleme gruplarının kurası ev sahibi ülke Almanya'da çekildi. Ülkemizin yer aldığı grup dahil olmak üzere 10 grup oluşturuldu. Bu uygulamamızda ülkemizin yer aldığı grubu, ülkelerin bayrakları dahil olacak şekilde, TableLayout görünümünü kullanarak listelemek istiyoruz. Öncelikle ülkemizin yer aldığı grubu ve ülkeleri hatırlayalım. Türkiye; Hırvatistan, Galler, Ermenistan ve Letonya'nın yer aldığı D grubunda yer almaktadır.
Kategorisi: Android 6 defa okundu
Tarih: 15.10.2022 16:10:45 Etiket: android studio progresbar textview edittext button imageview 

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Gruplarını Table Etiketi Kullanarak Web Sayfasında Tasarlama
Avrupa kıtasının önemli organizasyonlarından biri olan Euro 2024 eleme grupları belli oldu. 2024 Avrupa Şampiyonası Almanya'da düzenlenecektir. Bu uygulamamızda Euro 2024 eleme gruplarını table etiketi yardımıyla web sayfasında görüntüleyeceğiz. Kupada 10 grup ve 7 grupta 5, 3 grupta 6 yer almaktadır. Bunları 2 sütun ve her satırda iki grup olacak şekilde 5 satırda listelemek istiyoruz. Ayrıca bu işlemleri iç içe table kullanarak gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Html 3 defa okundu
Tarih: 7.11.2022 12:11:26 Etiket: euro fifa avrupa şampiyonası grup maçları almanya table web page 

12345