İçinde < process > bilgisi geçen 33 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345
 
BrowseNCode: The Ultimate Integrated Environment for Streamlined Coding
Introducing 'BrowseNCode', an all-encompassing Integrated Development Environment (IDE) designed specifically for Python enthusiasts who want to develop coding. This article explores the versatile tool that goes beyond just code editing and web search.
Kategorisi: Python 10 defa okundu
Tarih: 24.02.2024 20:02:14 Etiket: Python IDE Streamlined Workflow Development Tools Integrated Development Environment (IDE) 

c# Kodlarıyla Exe Uygulamalarını Açma ve Kapatma İşlemleri
c# kodları windows işletim sisteminde kurulu olan exe uygulamalarına müdahale etmemize izin verir. Örneğin kurulu olan bir programı açıp kapatabiliriz. Bu kodlar ne işime yarar diyebilirsiniz. Bu sizin hayal gücünüze bağlı.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 1.01.2024 13:01:40 Etiket: process kill start 

Seçilen Resmi Arkaplan Olarak Ayarlayan Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda resimlerin üzerinde değişik amaçlar için işlemler yapılmaktadır. Bunlardan biri de seçilen resmin arkaplan olarak ayarlanmasıdır.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 15:05:48 Etiket: wallpaper android 

Vbscript Dosyasını c# Form Sayfasında Çalıştırma
Vbs uzantılı dosyalar işletim sistemine ait birçok işlemi gerçekleştirmek için kullanılan script uygulamalarıdır. Bu uygulamamızda bilgisayarın belirtilen süre zarfında kapatılmasını sağlayan vbs dosyasını c# form sayfasında çalıştıracağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 23.05.2023 17:05:52 Etiket: vbs process run 

Spire Kütüphanesini Kullanarak Word ve Pdf Belgesi Oluşturan c# Form Uygulaması
Masaüstü uygulamalarında projeden elde edilen sonuçların Word, Excel ya da Pdf olarak kaydedilmesi gerekebilir. Bu uygulamada önceden hazırlanmış bir Template kullanılarak form sayfasındaki bilgiler word ve pdf olarak kaydedilecektir.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 10.04.2023 12:04:17 Etiket: spire word excel c# form template 

Çalışan Projenin Yeni Sürümünü Kontrol Edip Kuran c# Form Uygulaması
Projelerin yayınlanması için setup olarak paketlenip kurulması gerekir. Ancak projelere yeni özellikler eklediğimizde her dafasında projenin kaldırılıp kurulması zaman kaybına yol açar. Halbuki bunu projenin başlangıcında kontrol edebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için projenin yeni versiyonlarının internet ortamında yayınlanması gerekir. Biz burada ücretsiz olarak somee.com sitesinden yararlanacağız. Projeyi oluşturalım. Aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 24.12.2022 14:12:36 Etiket: setup project update project form project 

Key Logger Oluşturan c# Form Uygulaması
Form sayfalarında klavye kontrolleri için KeyPress, KeyDown, KeyUp gibi olaylar mevcuttur. Ancak bu olaylar form sayfasında klavyedi tuşları yakalar. Windows ekranında herhangi bir program çalıştırılırken klavye olaylarını yakalamak için bu olaylar işe yaramaz. Şimdi böyle bir uygulamayı yapalım.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 12.12.2022 10:12:54 Etiket: c# picture random click puzzle game kodlama oyun kodlama 

Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) c# Form Uygulamasında Değiştirme
Windows İşletim Sistemi kullanıcıları korumak amacıyla kullanıcı hesabı denetimini başlangıçta üst seviyede ayarlar. Böylece herhangi bir program işletim sistemine ait bir ayarda değişiklik yapmak istediğinde kullanıcının bilgilendirilmesini sağlar. Bu uygulamamızda komut satırı yardımıyla bu denetimi aktif ya da pasif yapacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 6.12.2022 16:12:23 Etiket: keyboard keyboard hook keys form alt ctrl winkey 

12345